Dela dina kreativa verk om mänskliga rättigheter!

  • Inläggskategori:Colombia
Du visar för närvarande Dela dina kreativa verk om mänskliga rättigheter!
exc-659d256ea80e4665c9290e7b

Brukar du skriva poesi? Eller kanske dansa, skapa TikTok-videos, fota eller brodera? Gillar du att uttrycka dig genom någon typ av kreativ metod? Dokumentera, fota eller filma då ditt verk och budskap och låt oss sprida det i Skriv Agera Reageras digitala galleri! Vilket förtryck och orättvisa vill DU uppmärksamma?

Skriv Agera Reagera är ett informationsprojekt som ska bidra till reflektion och frågeställningar kring demokrati och mänskliga rättigheter i Sverige och Europa, men också till att skapa utrymmen för kreativa metoder att framföra budskap. Vi tror starkt på att konst och aktivism (artivism) kan hjälpa till att medvetandegöra människor, vara med att påverka för solidaritet och positiv förändring i ett samhälle som står upp för mänskliga rättigheter och demokrati för alla.

Vi utökar vårt digitala galleri med fler exempel på konstnärliga verk för att samla olika typer av budskap om mänskliga rättigheter och demokrati och kreativa metoder på ett och samma ställe! Kolla på och inspireras av tidigare verk som skapats inom projektet!

Vi lottar ut biobiljetter bland de som bidrar till vårt galleri :).

HÄR KAN DU ANMÄLA DITT VERK!